Napsugár csoport őszi beszámolója – 2014

Napsugár csoport őszi beszámolója - 2014Kirándulás a Jutas vitéz kilátóhoz

Egy szép napos délelőtt felkerekedtünk és elsétáltunk a Jutas vitéz kilátóhoz. Kis séta után megérkeztünk az erdei tanösvény kezdetéhez. A térképen tájékozódva megterveztük a gyerekekkel, hogy jutunk el a kilátóhoz. Az ösvényen egyre beljebb haladva mindannyiunkat elvarázsolt az erdőből áradó nyugalom, az illatok és hangok. Óriási élmény volt számunkra átélni, ahogy a gyerekek minden magyarázat Napsugár csoport őszi beszámolója - 2014és kérés nélkül átvették az erdő hangulatát, nyugalmát, viselkedésükkel is alkalmazkodtak a környezethez. Az útjelző táblákat követve hamarosan megérkeztünk a kilátóhoz. Visszafelé a futópályán táblától tábláig szaladtak. Azoknál megpihenve, érdeklődve fedezték fel az ismerős cserjéket, madarakat. A bogarászás, kincskeresés, felfedezés közben hamar elröpült az idő.

Jó, hogy ilyen nagyszerű kirándulóhelyre akadtunk óvodánk közelében.

Napsugár csoport őszi beszámolója - 2014Napsugár csoport őszi beszámolója - 2014

 

Könyvtár látogatás

Óvodánk jó kapcsolatot tart fenn a Március 15.-úti Klubkönyvtárral. Így meghívást kaptunk a Könyvtár hete alkalmából szervezett irodalmi délelőttre.

A gyerekek már otthonosan mozogtak a könyvtárban, bátran bekapcsolódtak a közös verselgetésbe. Néhány kisgyermek kedvet kapva, másnap családjával is részt vett a könyvtár programján.

 

Napsugar_besz_2014_ősz